Business Club Nieuws

woensdag, 9 juli, 2014 - 10:09

Bouwgroep Dijkstra Draisma zal ook komend seizoen de borst sieren van het Cambuur-shirt. Vandaag werden de handtekeningen gezet onder een contract voor de duur van 1 seizoen, waarmee de Bouwgroep voor het vijfde seizoen op rij hoofdsponsor is van SC Cambuur.

Commercieel Directeur Ard de Graaf: “In de zoektocht naar een hoofdsponsor hebben we met meerdere partijen serieuze gesprekken gevoerd, maar gaandeweg gaf ook Bouwgroep Dijkstra Draisma aan graag verder te willen als hoofdsponsor. Mede gezien de stadionplannen die we de komende tijd definitief hopen te maken is het voor zowel de club als Bouwgroep Dijkstra Draisma een goede zaak om in deze constructie verder te gaan. We zijn hier absoluut heel tevreden mee.”

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een middelgroot aannemingsbedrijf met meer dan 100 jaar bouwervaring en telt ruim 280 werknemers. Vanuit 2 vestigingen - Bolsward en Dokkum - richt de Bouwgroep zich met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder. Kijk voor meer informatie over Bouwgroep Dijkstra Draisma op www.bgdd.nl.

Foto: www.dijksfotografie.com

donderdag, 3 juli, 2014 - 12:44

Gistermiddag heeft een grote groep sponsoren van SC Cambuur het seizoen in stijl afgesloten. Bij sponsor ’t Skûthûs (www.skuthus.nl) werd in Warten een vaartocht ingezet over de prachtige Friese Meren.

Na een heerlijke lunch werd de groep verdeeld over twee zeilpramen en één motorpraam,  waar in een stralende zon werd nagepraat over het afgelopen seizoen en alvast vooruitgekeken op het seizoen 2014/2015. De dag werd afgesloten met een barbecue en een borrel.

Als Business Club van SC Cambuur kijken we terug op een zeer geslaagde dag en daarom willen we alle sponsoren hartelijk danken voor hun deelname. 

Graag tot volgend seizoen!

dinsdag, 24 juni, 2014 - 16:13

Het contract met trouwe sponsor PAX Groep is afgelopen week opengebroken en verlengd. PAX blijft nu ten minste tot de zomer van 2016 verbonden aan SC Cambuur en zal ook zo lang op de rug van het Cambuur-shirt te vinden zijn.

Commercieel Directeur Ard de Graaf toonde zich verheugd met de verlenging van PAX: “Het is een mooi signaal dat PAX het contract op dit moment al wil openbreken en verlengen. Het zegt iets over het vertrouwen dat de sponsoren in ons hebben en het goede gevoel dat momenteel bij iedereen rond de club heerst.“

“Daarnaast is het voor ons goed om al zo vroeg de continuïteit in onze sponsorgroep te waarborgen, zodat we verder kunnen bouwen aan nieuwe en bestaande relaties. De komende periode zal vooral in het teken staan van het concretiseren van het hoofdsponsorschap. We hopen hier op korte termijn duidelijkheid in te hebben.”

De PAX Groep is actief in de logistieke dienstverlening en is gespecialiseerd in het oplossen van logistieke vraagstukken. Dit doet de PAX Groep niet alleen in Nederland, maar in liefst 45 landen over de hele wereld. Kijk voor meer informatie over PAX Groep op: http://www.pax.nl/.


Op de foto schudden Sjoerd Plantinga (PAX Groep) en Ard de Graaf (SC Cambuur) elkaar de hand ter bekrachtiging van de overeenkomst.

Foto: SC Cambuur

donderdag, 28 november, 2013 - 11:47

Na de bewogen zomer met vele nieuwe aanmeldingen en opwaarderingen is het onverminderd druk op de commerciële afdeling van SC Cambuur.

Zo heeft deze week ook Arriva Nederland zijn handtekening gezet onder een sponsorcontract. Arriva Personenvervoer Nederland BV, zoals de volledige naam luidt, treedt hiermee per direct toe tot de sponsorgroep van SC Cambuur.

Commercieel directeur Ard de Graaf: “We maken de afgelopen jaren, en zeker met de promotie naar de Eredivisie, een flinke groei door op het gebied van sponsoring. Uiteraard zijn we dan ook zeer content met het feit dat een grote, landelijke partij als Arriva zich verbindt aan SC Cambuur”.

Arriva is in Nederland met circa 4.000 medewerkers actief in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland en vervoert dagelijks rond de 60.000 reizigers met de bus en trein. Kijk voor meer informatie over Arriva op www.arriva.nl.

Sinds dit Eredivisieseizoen verzorgt Arriva ook de pendeldienst voor supporters van SC Cambuur rondom de thuiswedstrijden. Meer informatie over de pendeldienst  vindt u hier: http://www.cambuur.nl/nieuws/met-de-pendelbus-naar-thuiswedstrijden-van-sc-cambuur.

Foto: www.dijksfotografie.com

woensdag, 4 september, 2013 - 13:43

Afgelopen dinsdag heeft SC Cambuur een mooie avond beleefd voor en met haar sponsoren. Met een kleine 150 aanwezigen stond de avond in het teken van de Meet & Greet met spelers en technische staf. Wat het dit jaar extra bijzonder heeft gemaakt is dat we op locatie gebruik mochten maken van de gastvrijheid van trouwe businesspartner en autosponsor Engelsma & Wijnia.

Na opening van de avond door de voorzitter van het Business Club bestuur, dhr. Jan Leegstra, werd het woord gegeven aan commercieel directeur Ard de Graaf. Hij blikte vooruit op het nieuwe seizoen, praatte de aanwezigen bij over de ontwikkelingen rondom een nieuw stadion en beschreef de commerciële stimulans na het behaalde kampioenschap. Tevens was er een primeur door aan te kondigen dat er op vrijdag 15 november een sponsoravond plaatsvindt met o.a. Jan van Halst als gastspreker. Tot slot werd de directeur van Engelsma & Wijnia, dhr. Gerlof Bouma, bedankt voor de organisatie en kreeg een gesigneerd shirt van SC Cambuur overhandigd.

Nadat sponsoren gebruik konden maken van een heerlijk buffet was het niemand minder dan stadionspeaker Rein de Vries die de spelers en technische staf presenteerde. Enkele spelers werden vragen gesteld waarin Kevin Brands moest toegeven dat zijn vader niet zo blij was met het resultaat van afgelopen zaterdag en de inzet van zijn zoon. Trainer Dwight Lodeweges gaf op zijn beurt aan dat het een valkuil kan zijn dat we te veel veranderen in en na een mindere periode. Wel gaf hij aan dat hij ervan overtuigd is dat we met verzorgd, dwingend voetbal voldoende punten gaan behalen om ons te handhaven in de Eredivisie.

Na het officiële gedeelte werd er nog nagesproken onder het genot van een hapje en een drankje en bleek het Cambuur netwerk eens te meer dé plek om te ontmoeten en te netwerken!

Het Business Club bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde Meet & Greet en wil via deze weg haar sponsoren, met in het bijzonder gastheer Engelsma & Wijnia, bedanken voor de massale opkomst. We verwelkomen u graag op ons volgende event op dinsdag 17 september, wanneer we tijdens een netwerklunch het thema “Branding” behandelen met een inspirerende gastspreker.

Foto: www.dijksfotografie.com

 

Pagina's