Business Club Nieuws

donderdag, 28 november, 2013 - 11:47

Na de bewogen zomer met vele nieuwe aanmeldingen en opwaarderingen is het onverminderd druk op de commerciële afdeling van SC Cambuur.

Zo heeft deze week ook Arriva Nederland zijn handtekening gezet onder een sponsorcontract. Arriva Personenvervoer Nederland BV, zoals de volledige naam luidt, treedt hiermee per direct toe tot de sponsorgroep van SC Cambuur.

Commercieel directeur Ard de Graaf: “We maken de afgelopen jaren, en zeker met de promotie naar de Eredivisie, een flinke groei door op het gebied van sponsoring. Uiteraard zijn we dan ook zeer content met het feit dat een grote, landelijke partij als Arriva zich verbindt aan SC Cambuur”.

Arriva is in Nederland met circa 4.000 medewerkers actief in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland en vervoert dagelijks rond de 60.000 reizigers met de bus en trein. Kijk voor meer informatie over Arriva op www.arriva.nl.

Sinds dit Eredivisieseizoen verzorgt Arriva ook de pendeldienst voor supporters van SC Cambuur rondom de thuiswedstrijden. Meer informatie over de pendeldienst  vindt u hier: http://www.cambuur.nl/nieuws/met-de-pendelbus-naar-thuiswedstrijden-van-sc-cambuur.

Foto: www.dijksfotografie.com

woensdag, 4 september, 2013 - 13:43

Afgelopen dinsdag heeft SC Cambuur een mooie avond beleefd voor en met haar sponsoren. Met een kleine 150 aanwezigen stond de avond in het teken van de Meet & Greet met spelers en technische staf. Wat het dit jaar extra bijzonder heeft gemaakt is dat we op locatie gebruik mochten maken van de gastvrijheid van trouwe businesspartner en autosponsor Engelsma & Wijnia.

Na opening van de avond door de voorzitter van het Business Club bestuur, dhr. Jan Leegstra, werd het woord gegeven aan commercieel directeur Ard de Graaf. Hij blikte vooruit op het nieuwe seizoen, praatte de aanwezigen bij over de ontwikkelingen rondom een nieuw stadion en beschreef de commerciële stimulans na het behaalde kampioenschap. Tevens was er een primeur door aan te kondigen dat er op vrijdag 15 november een sponsoravond plaatsvindt met o.a. Jan van Halst als gastspreker. Tot slot werd de directeur van Engelsma & Wijnia, dhr. Gerlof Bouma, bedankt voor de organisatie en kreeg een gesigneerd shirt van SC Cambuur overhandigd.

Nadat sponsoren gebruik konden maken van een heerlijk buffet was het niemand minder dan stadionspeaker Rein de Vries die de spelers en technische staf presenteerde. Enkele spelers werden vragen gesteld waarin Kevin Brands moest toegeven dat zijn vader niet zo blij was met het resultaat van afgelopen zaterdag en de inzet van zijn zoon. Trainer Dwight Lodeweges gaf op zijn beurt aan dat het een valkuil kan zijn dat we te veel veranderen in en na een mindere periode. Wel gaf hij aan dat hij ervan overtuigd is dat we met verzorgd, dwingend voetbal voldoende punten gaan behalen om ons te handhaven in de Eredivisie.

Na het officiële gedeelte werd er nog nagesproken onder het genot van een hapje en een drankje en bleek het Cambuur netwerk eens te meer dé plek om te ontmoeten en te netwerken!

Het Business Club bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde Meet & Greet en wil via deze weg haar sponsoren, met in het bijzonder gastheer Engelsma & Wijnia, bedanken voor de massale opkomst. We verwelkomen u graag op ons volgende event op dinsdag 17 september, wanneer we tijdens een netwerklunch het thema “Branding” behandelen met een inspirerende gastspreker.

Foto: www.dijksfotografie.com

 

woensdag, 28 augustus, 2013 - 10:31

Afgelopen zaterdag was het voetbalteam van de Business Club Cambuur uitgenodigd door PEC Zwolle. Doordat een aantal sponsoren verhinderd waren werd het team aangevuld met een aantal gastspelers, waaronder algemeen directeur Gerald van den Belt. Na de wedstrijd, die helaas met 4-1 werd verloren,  konden we genieten van een heerlijk drankje en een uitstekend buffet aangeboden door onze collega’s van PEC Zwolle. Nadat we Cambuur met 2-0 van Zwolle zagen verliezen zijn we na het nuttigen van nog een aantal drankjes moe maar voldaan weer richting Leeuwarden vertrokken.

Op 20 oktober zijn we voor een wedstrijd uitgenodigd door het Business Club team van AZ. We kunnen nog een aantal voetballende sponsoren bij ons team gebruiken, dus meld je snel aan via het vertrouwde e-mailadres:sales@cambuur.nl!

 

vrijdag, 16 augustus, 2013 - 10:50

Sinds onze vorige succesvolle netwerklunch is er veel veranderd, we zijn kampioen geworden van de Jupilerleague  en er hebben zich vele nieuwe bedrijven aangesloten waardoor het “Cambuur netwerk” nog groter en waardevoller is geworden.
Na de eerste succesvolle netwerklunch hebben we besloten dat dit moment een vast plaatsje op onze Business Club agenda verdient. Iedere derde dinsdag van de maand  zal SC Cambuur hét netwerkplatform zijn van Leeuwarden.  Met gastsprekers, de laatste stand van zaken op de club en de gelegenheid om uw medesponsoren te leren kennen wilt u dit niet missen!
Via deze weg willen we u graag uitnodigen in de Internoord Businesslounge in het Cambuurstadion voor de eerste “Cambuur Netwerklunch” als eredivisieclub op dinsdag 17 september.
Naast dé mogelijkheid om uw netwerk te vergroten hebben we met Foppe van de Veen een inspirerende gastspreker. Met als onderwerp branding zal hij een ieder nieuwe inzichten geven en ervoor zorgen dat u enthousiast het stadion zal verlaten.

Programma:
12.00 – 12.25  Ontvangst in de Internoord Businesslounge met lunch
12.25 – 12.30  Welkomstwoord
12.30 – 13.30  Gastspreker Foppe van der Veen: 
“Bulls Eye, hoe branding een sterk merk kan maken”
13.30 – 14.00 Mogelijkheid tot netwerken
14.00  Afsluiting

De netwerklunch wordt u aangeboden door SC Cambuur. U kunt uw deelname aangeven tot 11 september door uw naam en aantal personen te mailen naar sales@cambuur.nl o.v.v. netwerklunch. Om het netwerk nog interessanter te maken geven wij u de mogelijkheid om één introducé uit te nodigen en te introduceren binnen het Cambuur netwerk.
Omdat het een uitdaging is om alle deelnemers te spreken tijdens de lunch zullen wij u bij binnenkomst vragen naar een visitekaartje. Wij zullen er dan voor zorgdragen dat u na de lunch alsnog uw contacten kunt benutten.

Wilt u ook in een ontspannen sfeer uw netwerk uitbreiden? SC Cambuur is dé plek voor zakelijk ontmoeten! We zien u graag in het stadion op dinsdag  17 september!

vrijdag, 14 juni, 2013 - 16:27

Na de vele nieuwe aanmeldingen en verlengingen heeft ook één van de trouwste sponsoren van SC Cambuur besloten haar sponsorpakket uit te breiden en de contractduur te verlengen. Rekladruk uit Giekerk blijft zo ook de komende jaren aan de club verbonden.

Op de foto schudden René de Vries namens Rekladruk en Sjoerd van der Meij namens SC Cambuur elkaar de hand ter bekrachtiging van de samenwerking.

Rekladruk is een moderne offsetdrukkerij met 10 medewerkers, gevestigd in Giekerk (Friesland). Rekladruk is een ambitieuze drukkerij die u snel en voordelig van kwaliteits drukwerk kan voorzien.
Kijk voor meer informatie over Rekladruk op www.rekladruk.nl.

Foto: SC Cambuur

Pagina's